Pregnant and period

Hai semua..sy nak tanya betul ke kalau dari lepas bersalin kita xdatang period lagi dan kite bersama dengan suami memang xkan pregnant? Ada x yg x period tetibe pregnant?

17 Các câu trả lời

tak betul. my sis setahun tak period then prgnant 😊

5y trước

Oo haha ok2 kena planing betul2

Time tak period lepas bersalin tu lah subur sangat. 😅

5y trước

Itulah mmg kena persetujuan bersama 😂

Hati2 sis..kalau x yakin boleh pakai protection..😂

5y trước

Haha rasanya kena start pakai protection

Tak betul... Maybe valid utk 6bulan pertama je

5y trước

Oo ok tq sis

Betullah tu

bergantung sis... pwngalaman sy mmg akan period plg awal 8 bulan selepas melahirkan..tp ada he kwn2 sy yg mengandung 4 bulan selepas melahirkan... cuma kene tanya nurse... boleh amik ubat perancang yg maaa kt menyusukan bby agar penyusuan tidak terjejas....

Ada y lepas baslin sebln kmdian period ada y kdng smpi setahun bru period,,tapi KLU da kehedk thn pregnant jg wlupn BLM DTG ktr