Sy TTC. Betul ke kalau nak dekat waktu period x boleh berhubungan. Sbb kalau mgndung boleh ggur awl?

sy tengah tunggu kalini period dtg atau x. Sy berharap sy pregnant.

3 Các câu trả lời

Gugur ni depend byk benda sebenarnya. Janin tak menjadi pun boleh gugur walaupun betul2 dah jaga kndungan. Rahim tak kuat pun boleh gugur. Lagipun, tempat menempel nya benih, dalam rahim. Kalau bersama takda la smpai ke dalam rahim awak nya. And know that, safe je utk bersama masa pregnant pun. Jgn stress2, takut boleh efek jgk ttc 😆

Tak jugak sis. Boleh bersama tapi ikut rahim memasing kuat atau tak je. Hehw

Alamak tak sure😅 gugur ni depend pada rahim kita sebenarnya