Fibroid semasa hamil.

hai semua..maaf sy nk tnye ada ssiapa yg pernah ada fibroid smasa hmil x ? tdi sy scan baby di klinik swsta dia mcm suspek sy ada fibroid sy takot..sy just nk tahu apa simtom2 nye dan utk kecutkan dia ? terma ksih

1 Trả lời

Sy pn ada fibroid.. Tapi pakar ckp dia tak kan bedah waktu hamil.. Sy punya membesar waktu hamil skrg n berisiko pd baby masa nk lahir sempit nk keluar ada kemungkinan czer nnti.. N boleh buang lepas 3bln keatas lepas besalin.