makan maggie pedas giler

hai semua.. sy nk tanya lh.. sy ni duk teringgin sangat nk mkn maggie pedas giler... boleh tak.. sy dh 11 minggu

85 Các câu trả lời

Saya Hari tu bedal maggi 4x pedas, mamee yg pedas gile tu dengan Ayam Mcd extra pedas...tp time tu xtau dah pregnant🤭 nasib baik xde pape... Rasanya better sis elakkan laa... Rasa sikit okay

I craving for this at 1st........but my husband tak bagi. die beli yg spicy biase..dy ckp "u tgk how i suffer after eating this" . hahaha yep. die ckp menyesal mkn.. so big No for me. And I pass..

Sy 2bln pregnt msa tu xtau lagi pregnt. Stiap hari mkn maggie pedar giler 😅 msa tau pregnt pn sy masih mkn berlaukkn lada pedas2 smpai lah dkt bsalin. 😥 syukur bby ok ❤

Kalau sayang, cuba elakkan. Kantung tak cukup kuat lagi 7 weeks ni. Kalau mengidam pun try pedas lain yg bukan samyang. Pedas2 manis ke kan asal lepas ngidam jadi :)

saye dulu pun same teringin makan maggie pedas , saye makan jugak tp sikit je cukup sekadar rasa. Tak berani nak makan byk2 takot effect baby 😅

Saya time preggy brtmbh kuat mkn pedas hehe tp awak klu sblum ni xbiasa mkn pedas jgn la yee .. Lgipun ksian kt ank nti lahir mata merah2 je ..

Pedas baru ada selera nk mkn kan... Tapi kdg2 takut pedih uluhati. Mak mertua sy cakap, awk ni gemor sgt mkn pedas nya, tu anak bekeng. Huhu..

5y trước

"Bekeng" tu garang. Mcm cepat nak marah le, panas nk nagis, tak selera kecing atau berak nak nagis.

Sy mkn maggie pedas giler hri tu.. Pastu crit birit.. Risau sgt kt baby.. Tpi alhamdulillah baby ok.. Then tobat dh xnk mkn😅

Boleh jer klu x de pape...sbb ad yg mkn pedas kn dye jadi mcm heart burn...tp klu mommy ok, x pela...asalkan boleh mkn...huhu

Seeloknya elakkan.. Tp klu dh teringin rasa sikit jela sis.. Mcm sy pon sama teringin maggie pedas tu.. Rase la sesudu dua..