Ngidam Maggie Pedas Giler

Assalamualaikum Nk Tnya Saya Pregnant Dh 20w1d Ttiba Tringin Nk Mkn Maggie Pedas Giler Bole Ke Sbb Dgr Org Kta Pregnant Xelok Mkn.. Saya Mmg Jrg Mkn Maggie Nie Tpi Preggy Jdi Trasa Nk Mkn Sgt2 Plak.. Mcmna Yew..sapa2 bole bntu x

1 Trả lời

Makan pedas tu elok kurangkan. Sebab nanti akan rasa sakit perut dan baby pon akan bergerak2

5y trước

Spnjg pregnant nie xdaa lgi mkn pds..suka mkn bnda mnis jew.. Nie bru tringin nk mkn pdas xbrani tu yg tnya🤗tq yew