CRAVING MAGGI PEDAS GILER

Hye mommy. Sye pregnant 36weeks skrg. Boleh mkn maggie pedas giler tak? Teringin sgt2 smpai takde selera nk mkn mkanan lain sbb tak dapat maggi tu. Tapi risau jgk nk mkn 🥲#firstmom

6 Các câu trả lời

sye pun tringin nk makan megi korea yg pedas tu. ckp dkt husband tp dia xbg 😂😂 last2 sye makan megi kari biasa je haha 🤣 kalau sis teringin sgt try mkn sesuap dua je untk lepaskan ngidam tu. hihi

saya makan je. lagi2 dari awal pregnant selera makan Maggie yang pedas2 je tapi kalau boleh kurangkan serbuk pedas tu sebab nanti kena pedih ulu hati. nak tido pon terganggu.

saya dari awal kandungan makan, cuma dia punya cili & serbuk tu saya kurangkan. alhamdulillah okey takdeapa 😬

Sye makan je, Alhamdulillah takde apaa. Ada la 4/5 kali makan selama pregnant ni. Skrg sye 33w

12mo trước

Yaaa, meggi Korea tu pun pernah sis. Sye memang gila pedas. Kadang makan pun rata cili padi

bolehh je sis.. saya pun teringin bila tngok awak sebut pasal Maggie pedas.... huhu

Boleh makan tp kurangkan pedasnya hehe..takut sakit perut je nnti