Positif ke x?

hai semua, sy nak tanya, kalau macam ni positif pregnant ke? sbb sy bru sgt je kahwin, baru sebulan (hari ni).. nj sy test 30/12 & 2/1.. cnfius sbnrnye, sbb g scan mmg xnmpak ape2 pon lg.. td priod sy mmg dh lewat sgt2 dh.. & tnde2 khmilan tu semua nye ade, mcam mntah2, skit pggang, mngidam nk mkn smpai mnangis klu xdpt.. tp sy tkot sbnarnye.. mohon bntuan ye... tq sudi komen & bace.

Positif ke x?
32 Các câu trả lời

Begini sis pregnan ni congratss 😍 Banyakkan rest ya jangan stress ii Klu scan dr vagina 6w boleh nampak suda