Positif ke x?

hai semua, sy nak tanya, kalau macam ni positif pregnant ke? sbb sy bru sgt je kahwin, baru sebulan (hari ni).. nj sy test 30/12 & 2/1.. cnfius sbnrnye, sbb g scan mmg xnmpak ape2 pon lg.. td priod sy mmg dh lewat sgt2 dh.. & tnde2 khmilan tu semua nye ade, mcam mntah2, skit pggang, mngidam nk mkn smpai mnangis klu xdpt.. tp sy tkot sbnarnye.. mohon bntuan ye... tq sudi komen & bace.

Positif ke x?
32 Các câu trả lời

tahniah!! tu namanya bunting pelamin 😍 jangan takut2 jangan risau2. jaga diri, jaga makan, ambik fokic acid k 😘

3y trước

alhamdulillah... tq awk.. acid folic mmg ambil dr 3bln sblom kawen lg.. syukur rzeki awl... tq ye

Haah ada dh tu sbb saya pun mcm tu lah masa first buat.. lepas 2/3 hari check lagi baru nampak clear..

saye pon mcam awk .. jge kndungan, jgan buat kje berat² erkk .. skrang sye da 5 mggu

ni positif dah ni... tahniah... kita geng bunting pelamin... nak confirm...pi lah klinik

Positive yunk . Awk kena try lgi Klau tk sure . Bt pgi2 air kncing prtama

congrats sis. semoga dipermudahkan urusan utk menimang cahaya mata ♥

saya dlu pun mcm awak. dr ckp klu dua line wlpun kabur tu positif

insha'Allah positive.pergi klnik buat upt.sy pn cm awk puye

Tahniah positif tu,cuma awal2 ni mmg kena jaga betul2

tahniah awk..positif tu. jage diri elok2 ye..