anak kurang selera makan

Hai semua... Sekarang saya tngh pregnt 3m . Saya mngalami alahan teruk , smpai kurang selera makan. sbb mknan yg msak tak kne tekak. Bila muntah seksa rse nye dri sakit biase , skrg anak plak umur 1y8m jdi mcm ni . Kurang selera makan. Sbelom ni ok je. Ada tips tak mcm mana nk bagi dia selera makan balik. Sbb dia mngharap ke susu je. Saya makin tak larat skrg ni.

1 Trả lời

Boleh join masuk group fb : Happy baby foods malaysia. Di sana ada pelbagai resepi yg sesuai dgn anak sis