Selera makan makin kurang

Baru masuk 14 minggu. Tapi selera makan makin drop seteruk2nya. Bangun pagi je muntah kosong. Sakit kepala. Mkn sikit muntah byk. Bukan patutnya makin kurg ke. Xkan alahan menyambung lgi plak🥲

2 Các câu trả lời

sabar sis .. tahan . inshaAllah skejap je ni.. nnti lama2 sikit bru normal sikit. mcm sy teruk juga masa 1st trmster. makan apa pun,smua kluar balik.. pertengahan 2nd trmster bru kurang sikit. ni dah 3rd dah ok. tp prasaan mual tiba2 tu tetap ada. cuma xmuntah je. makan buah ke,bubur,biskut.

jangan biarkan perut kosong, makan yg ringan ii tp kerap..buah ke atau kekacang..

2y trước

Ya sis. Saya paksa jugak mkn even cuit2. Risau