buaian dan puting

hai semua salam..nak tanya pendapat semua mommiess kt dlm ni..ada kesan ke klu baby isap puting?laki sy bising bila sy nk try puting kt anak..sekarang anak suka menghisap jari2 dia..lps tu buaian..bila sy ckp anak tido dlm buai terus org kecam..ckp nanti anak nk pg mana2 anak crk buai..mmg ada kesan ke?mama sakit kepala..

35 Các câu trả lời

Entah la anak sy sndri 2bulan dh dok dlm buai. Tp siang hari jelah,bl mlm tido same2 dgn kite. Alhamdulillah ok smpai skrg,buai hnye waktu siang jeh,kdg2 siang xnk pn buai,nk golek2 kt tilam gak. Dan anak sy akan isap puting time nk tido je,bl lena lps sndri. Kalo waktu die tgh bermain,kalo blh jgn galakkan puting kt mulut anak lah. Takut terbiase.. sbb buai dan puting normal utk baby,cume kite kene pndai corakkan lah. Xperlu bising dan gadoh.

5y trước

yalh. btul 😊