perut mengeras 5 minit skli

Hai semua.. Nk tnya klu bby mngeras 5 mnit sekli tu tnda nl bersalin ke? Lps tu sakit mcm period pain...dh 2 hr mcmni.. Tp xde tnda lg.. Klua drh, pecah ketuban pon x.. Kne pg hospital jgk ke? Sy tkut nk kne seluk awl2 je.. Nk tggu skit betul2 bru pg.. Skng ni skit kjp ada kjap hilang..

14 Các câu trả lời

Saya kena kencing manis last minit..gdm on ubat sbb air ktubn byk..klau ikut ari nie kna serah diri n esok induce tp prncngn Allah lg hebt..smlm chckup prut di kd..misi x dpt nk chck bacaan jntung bby..on off..trus refer ke kk utk scan..kt kk, doc scan mmg xde dnyutn jntung..kna refer pkar di hspitl..scan pn sme..xde dnyutn jntung bby n doc bgtau y bby dh mninggl lam prut..hari nie doc msukkn belon utk pksa bby kuar scra norml..doakan sy kuat ye ibu2 😭