Perut mengeras

Askm ibu2 sy nk tnya klu perut asyk mngeras je dgn kerap pstu skit bwh dkt ari2 tnda contraction tak...sbb sy dh 38w4days

4 Các câu trả lời

saya pun jadi benda sama. waktu check up saya bgtau nurse, tp sbb saya takda turun tanda air atau lendir nurse ckp benda tu normal. tp baca pengalaman ibu2 lain bnyk yg terus pegi PAC. saya jdi confuse sbnrnya yg saya rasa tu tanda atau x & perlu ke saya pegi PAC

1mo trước

Tulaa nurse kk sy plk ckp kerap mngeras pergi lb tros

better pergi PAC..sbb sy masa ank yg 2nd..cm sis la..ngeras kerap pastu sakit..trus g PAC..bukaan dah 6cm..30 mnit pastu bersalin..

smee..sy sy kt rahim tuu..nk berjalan xleh..nk bngun pn xlehhh..nk berdiri xlehh..sy bru 37weeks5days..

mgkin tanda boleh pegi pac untuk cek sbb sy 35w ni pon rasa sama mcm awk last doc suh masuk wad nk pantau

1mo trước

tula drpd td skit sbb xblh nk lena baring sna sini still rasa skit time mngeras tp xrsa skit pnggang yg kuat