demam

Hai semua.. Just nak tanya i pregnant 6 week then hari ini badan rasa tak sedap.. Keep flu & pening.. Should i pergi jumpa doc? Or just makan panadol?

5 Các câu trả lời

Banyakkan berehat sis. Semua sebab hormone ni, memang akan demam. Ini sedikit info tentang cara merawat demam ketika hamil. Semoga bermanfaat! https://my.theasianparent.com/demam-ketika-hamil-panadol

5y trước

Thank you sis utk info itu

Pergi jumpa doc lebih baik sis. Doc boleh pantau. Tapi if sis tak larat, panadol paracetamol je boleh makan time pregnant.

5y trước

Sama sama 😇

Kalau sy d tmpt sis, sy akan jumpa doc

Kena jumpa doktor...

Jumpa doc sis