Time pregnant boleh makan paracetamol tak ? Sebab i keep having fever & headache

I pergi klinik doc bagi paracetamol, tapi sebab risaukan baby i tak makan.

7 Các câu trả lời

Kalau risau untuk makan ubat selalu, ikhtiar cara lain la. Dari segi pemakanan ke. Saya kerap sakit kepala, bukan sebab migrain, tapi memang jadi masa pregnant ni. Kena sapu segala minyak la baru selesa.

doc tawu x u preggy? kalau tawu boleh je makan..activfast xsesuai utk preggy mom..i pun klu pening mkn paracetamol je tp bila xtahan sgt je baru mkn..selagi boleh tahan i tahan..bykkan rehat..

boleh. sebaiknya perika urine n bp sbb sakit kepala sms hamil takut berkaitan dgn pre eklampsia

boleh sis..kwan kje nurse gtau yg ad paracetamol saja boleh makan

panadol biasa boleh. tp jgn mcm actifast sbb ade caffeine.

Saya kalau tak tahan sangat saya makan sebiji

beli kt farmasi, panadol khas untuk pregnant