rambut jatuh

hai semua mommy..nak tanya pendapat..sekarang baby 4 bulan..tapi rambut mama asyik jatuh je..jatuh pulak bukan sikit2..sekali tarik fuyooo...itu normal ke?ada cara nak kurangkan rambut jatuh x?rambut dah la panjang..hari2 sapu lantai..?

1 Trả lời

Normal tu , better kita pendekkan rambut, pakai syampoo yg sesuai dgn rambut, sy smpai anak 1 tahun pun masi gugur rambut, hari2 sapu rambut, yg x sukanya bila rambut tumbuh pacak2, nasib juga kita ni bertudung dpt juga tutup

5y trước

tak nak gunting...abg suka sy rambut pjg