Pil perancang

Rambut gugur teruk lepas makan noriday. Mummies semua makan pil apa yg tak gugurkan rambut? Stress hari2 rambut jatuh je kat lantai.

5 Các câu trả lời

tu bkan d sbb kan dri prancang klu ad dah brusia 3bulan ke atas rmbut akn ggur rmbut akn stop ggur klu ad da usia 7bulan dn keatas mommy jgn risau sy pn tgh alami skrng tp alhmdulillah ank sy da 5 bulan ggur rmbut smkin kurang

1y trước

Bby nk 5 bulan rambut bby lagi lebat , rambut ibu pula mkin nipis 🥹

sy pon rambut gugur.. klu sikat banyak yg melekat.. lg lh klu mandi.. mmg banyak gugur.. sy dh ikat masa czer.. pd sy ni normal sbb baby tengah berkembang.. nti oky balik.

saya tak ambil pil, tapi cucuk perancang.. rambut gugur teruk sangat.. sampai risau tengok...

Cucuk depo pun byk rambut gugur. Risau tkut lama2 botak je.

Saya yang rancang sendiri ni pun luruh rambut sis 😓