YEAY TAK GDM!

Hai semua ingat lagi tak ada post saya yg saya tunjuk result hypo saya tp Dr cakap saya gdm. Sbb minum air gula tu. Alhamdulillah harini da terbukti yg saya mmg takde kencing manis. Tp masa tu sbb tu border je setakat 7.9. Saya dah faham apa yg korg semua bgtau how org kencing manis boleh dpt result hypo. Tp saya Dr da cakap bukan kencing manis pun in the first place 😘😘 terima kasih semua concern n banyak ilmu saya dpt. Tp paling takleh blah ada pompuan ni (username:luahan hati) cakap "terima je la sis awak ada gdm" (bitter nk mampos) haha. Alhamdulillah saya sihatt

1 Trả lời

sorry saya tak perasan previous post awak yang mana. maksudnya masa 1st minum air gula, result awak border. pastu minum kali kedua, result okay eh? boleh pulak camtu, saya haritu masa 1st pregnancy result border jugak, takde repeat2 kena buat bsp sampai bersalin 🫠😂 apa apa pun alhamdulillah, jaga diri awak. 👍🏻

6mo trước

ohhh faham2. 👍🏻