Due bulan 10 🤭

Hi siapa sini geng bulan 10 ? Brpe week dh skrng ? Saya dh 27w6d , ade yg dh prepare brng ke 🥰 meh la share sikit .

34 Các câu trả lời

Saya due 9/10 , tapi doc scan cakap dia boleh akhir bulan 9 , so better bila dah nk masuk 32week barang dah siap prep semuanya 🥺 yang paling penting brg yg nk bwk pergi hospital tu hehe .

Dah nk masuk 28w..xbeli apa pun lagi,baru tengah survey2 apa yang patut beli,taknak membazir sangat..xsabar nak jumpa baby,tapi dalam masa yang sama takut jugak🥹

1mo trước

sama🥺 lgpun first baby

27w1d , due 14/10 baru beli baju je 😂 , dah start rasa sakit sakit sama macam 3 hari sebelum bersalin anak first , Braxton hicks rasanya kalini

hii..sy due 2/10 😍 excited + takut 😂 anak first,ttc 5tahun.brg baby dh lgkap.tgal beli brg sy jak lagi.semoga kita sama2 dipermudahkan.

sy due 25.10.24 semoga kita semua para ibu² selamat menimang cahya mata, dan selamat berpantang emak² semua 🥰🤗

1mo trước

yeayy ank kita kembar , dah scan ke tu boy or girl ?? klau sy boy 😊

alahai rindu tahun lepas .. sy bersalin dah sis, due 16/10/2023 .. rupanya bersalin ngam2 37w, 28/9 🤣

1mo trước

Sama la..sya pun bersalin 37weeks..hujung bulan 9 kluar dh 😁

Sy 14/10….barang dah beli …tp xbasuh pun lagi😹😹…mcm terlalu awal…ke dah ssuai bsuh time ni

1mo trước

da boleh basuh da awak. sebab nanti da tak larat da. dengan mengahnya lagi 🤣

Geng bln10.. dah msuk 28w6d.. Bru start beli bedung n bju sikit2 😅 xtau nk beli apa firstmom.

Sy 2/10 due rsa hjg bln 9 dh bsalin.skrg 28 w 6d.brg baby blom beli ape pon

1mo trước

sya due 1/10 harap semua dipermudahkan semuanya. sya rasa pun diawalkan semoga kita semua dilancarkan delivery yg baik² dan semua sihat.

sy due 14/10..x beli barang lagi.. excited sbb kali ni anak lelaki. dah 2 dh girl sblm ni 🤣