Newborn (1st Baby)

Hai semua, boleh tak list kan ape dan berapa brg penting yg patut dibeli utk newborn sbb org kata baby cpt besar jd sy tak nak membazir. Ada yg ckp baju pun beli beberapa helai je. Boleh tak mommy2 listkan berdasarkan pengalaman masing2. Bile check google mcm bnyk juga nk kena prepared ?better sy nk tanya mommy2 yg dh ade pengalaman terus. Terima kasih.

2 Các câu trả lời

Bju beli jgn byk.. size nb kjp je pkai ... Nb nii pampers je kna byk sbb slalu tukar