baby alergic

Hai semua, anak sy naik ruam2 di muka dah seminggu, Dc kata bukan alergic tapi org suruh pantang makan dulu. anak dah 8bulan , jadi masakan apa ye yg sesuai ? sy pantang ayam dging mcm tu . bg sayur je

1 Trả lời

maybe sbb ruam panas kot

5mo trước

mungkin . rmai ckp ruam panas . sbb kat badan xde , nk kata demam campak pom takde demam . pastu mkanan mcm mna kalau ruam panas mcm ni ? sy bg bubur ksong je .. kdang2 nestum ..sbb nk jaga pemakanan dia tkut makin melarat.