Air ketuban Leaking

Hi semua. Cuma nk share . Smlm sy checkup di hosp . Refer sbb babykecik . Tp tk bernasib baik. Scan air ketuban kurg . Doktor syak leaking. Buat yg speculum tu . And maybe bole detect di situ . Sy tk rasa lgsg air ketuban leaking. So kne warded. Hari ni hari kedua sy warded. Mkn ubat antibiotik . Dan pgi tadi kena cucuk dexa. Buat msa ni jantung baby, tekanan darah, normal . Esok nak msuk hari ketiga. Minta mommy2 semua Doakan saya dgn baby sihat walafiat ye. Berhrp sgt semuanya ok & bole balik esok. #34weeks #firstmom #firstwardedinmylife #initialA

3 Các câu trả lời

insyaAllah.....semoga sis n bb sihat🤲sis jgn risau ok...yg penting sis n bb da dibwh pemantauan doktor....kalau kena extend warded pun sis jgn stress2 k...bb nk relax ngn mama die kat tmpt yg selesa❤️❤️Sy doakan smoga sis n bb sis sama2 kuat....💪💪

alhmdulillah. saya dah selamat melahirkn anak secara czer . tp baby kena tahan di nicu untuk pantau berat badan. czer pada usia kandungan 35w 2d #initialA

2y trước

sbb air ketuban makin kurg. baby kecik 1.8kg shja . dan songsang . so doc decide utk czer msa 35w 2d..harini dah hari ke 8 kne stay dkt nicu. utk pantau berat badan baby. supaya makin naik bukannya turun . #initialA

smoga d permudahkan urusan puan bersalin nti.. Aamiin🤲🏻