Air Ketuban Leaking

Hye Mommy2, kat sini ada tak mommy yg pernah mengalami air ketuban leaking yg berterusan selama seminggu? Stop pun sekejap2 je. Wife sy skrg dh 32 weeks, dia dh warded seminggu dh kat hospital sbb air ketuban dia x stop lg leaking. Gerak sikit je air mengalir keluar. Haritu jumaat scan bacaan tinggal 2 je. Ad petua n tips x utk stoppkan air ketuban tu drp leaking?

1 Trả lời

Dah seminggu x stop leaking tu, doktor x suggest utk bersalin czer ke?