Opk Kesuburan

Hai.. Selepas period saya bulan november.. Opk saya dapat line macam nie masa cycle day ke 13.. Bulan disember period saya dah lewat 8 hari, saya saja test pakai opk dapat lagi line macam nie.. Adakah saya hampir waktu subur lagi??

Opk Kesuburan
12 Các câu trả lời

Sy dlu, lg 2 3 hari nk due period, sy test pakai opk, saje2 gatal tgn dan dgn nk jimat upt time tu..result opk dpt double line.. Sbb penah baca, pakai opk pun boleh tentukan pregnant atau x.. Dan Bila dah smpi due period, trus sy test pakai upt, dan trus naik double line.. Heheheee.. Try la sis pakai upt.. Mana tau rezeki sis.. Baby dust to u sis.. 🎊

4y trước

Yg opk detect dulu sis pregnant tu, Sis dpt brp hr positif opk?

Susah nk ckp. Sbb sy xde pengalaman guna opk utk test pregnant. Sy guna opk utk tgk waktu subur saja. Utk test preganncy sy mmg guna upt. Xpuas guna upt strips sbb sensitivity dia lower % sy guna clear blue.. Guna clear blue bila rasa btul2 confirm. Sbb priceyyy.

Kalau period delay, pastu opk double line pulak, try check guna pregnancy test. Mungkin positive. Saya dulu macam tu. Sebab rasa pelik kan patutnya tak subur dah tapi opk double line 😅

5y trước

Sama mcm saya. Period tak regular. Saje test opk double line. Lepas tu test upt 3 kali mmg double line. Mlm tu terus pi scan rupanya dah 5 minggu waktu tu.

Saya guna delay period dlam 10. P guna opk knon2 nk tgok subur ke X. Line test lg pekat dr control. Mcm pelik npe nk subur sdang kn period lmbat. Cek upt positive sis 😂

5y trước

Iyeker sis.. Saya pernah jugak baca kat Google pengalaman macam sis nie.. Rupanya memang betul ye opk boleh detect pregnancy.. Time bila tu sis check upt?? Selang beberapa hari ke camne??

sama la sis..sy pun ada saja2 guna opk ni.. tapi period belum delay lg lah..patutnya ada 6 hari lagi nak period..pastu keluar line mcm ni jgk sama mcm awk..

5y trước

Wahhh, tahniah sis.. Jaga diri elok² 😊

Sis cuba test setiap hari & bandingkan. Lekat dalam buku. Ni masih negative. Mungkin boleh dapat positive tu nanti

Ni opk sy test harini DPO9... blom delay/period pon lgi bln ni.. lagi 4 hari period. Sy celup dalam pukul 2pm.

2y trước

Kalau saya kak sptt saya dpo 7 tp naik double line tp tk terang , pdhl cd17 da double line terang , belum lagi period

- ve lagi. Tpi mgkin kearah +ve.. Celup 2x sis.. Then bd je.. Mana tau sangkut..

4y trước

Bd tu bersama

Try cek everyday. Biasanya kalau mcmni nk ke postif.😉

Sye baru check nie samar jugk dah lmbat priod 4hari

5y trước

Aah... Tapi syg x lekat... Hari ketiga lambat period ... Tibe2 period... Janin x menjadi