Ujian opk harini , lewat period 2 hari .. kitaran haid selama 3bulan 33-35hari ..

Hei semua , macam ni positif kan OPK ? Ada ka subur jauh sangat dengan tarikh first period ? First period i 27/11-1/12 .. saya terlupa nak cek OPK waktu 2mnggu selepas period . Arini saja test sbb xperiod …

Ujian opk harini , lewat period 2 hari .. kitaran haid selama 3bulan 33-35hari ..
5 Các câu trả lời

Sy pun kalau lambat priot akan check opk walaupun tk valid. Tp bila opk pekat time lewat haid mmg pregnent. 🤭

klau dah lewat period and opk +ve kemungkinan puan pregnant, boleh test guna upt

Ni saya try app .. jam 8 saya test lg .. ayooo kenapa ni

2y trước

Ada kemungkinan mengandung, sebab mcm saya pun check opk naik 2line, lepas tu terus check upt alhamdullilah mmg pregnant. try check upt sis

Check upt tak? Apa result?

2y trước

Tahniah puan

cek upt