Threatened miscarriage @ keguguran

Hai saye strt smlm keluar spottong coklat 5w6d... Hrini genap 6w0d kluar fresh blood, kali ke3 kluar terus scan alhamdulillah kantung masing ade ukuran 5w3d Ade tak sesiapa yg kluar fresh blood tapi survived sampai bersalin ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya 😥

Threatened miscarriage @ keguguran
2 Các câu trả lời

sy pun treated miscarriage skrng.mse 6week sy kluar spotting coklat 2/3 titis n oergi klinik ad jantung n janin dok bg duphaston.n 13week jd lg spotting coklat slma 4 hari n pergi hos pital scan baby ok aktiv.keesokkan hari d panties ad drh melekat n kencing berdarah n trus ke hospital n scan baby aktiv.dok masukkn jari n muncung itik utk check klu ad bukaan.fresh blood terus kluar dgn bnyk n kne thn ward slme 24jam n scan baby masih ad jntung smpi 15week kluar drh hitam spt period stiap hari ad kluar.n pergi klinik biasa check baby masih ad jnyung n dok bg duphaston slme 2week now dh 16week drh hitam still ad hingga skrng kdang2 sikit kekadang bnyk.tp berdoa ye jika kte ad rzeki milikiye pasti ad.bed rest secukup ye jgn bt kje sgt.had kn mase utk berdiri.

Threatened miscarriage, bukan treated.. saya pun bleed dari 5w smpai 9w, banyak kali pergi klinik, sekali pergi emergency sbb fresh blood mcm period, alhamdulillah baby ok je, dr pun confuse kenapa bleeding.. dr bagi makan duphaston, saya banyakkan bedrest, dr kata treat yourself as a princess.. Alhamdulillah sekarang dah 38 weeks, tunggu masa je nak bersalin..

2y trước

sis nk tnya waktu nie week brp sis dh nmpk jantung baby ?