Tanda bersalin atau bukan?

Hai saya nk tnya... Sbb baby 1st, xdak pengalaman... Kdg2 saya rasa mcm ada air kluar, sikit jea... X byk... Adakah air ketuban leaking? Sejak smlm saya ada rasa sakit, tpi jarak dlm 2 jam, 1 jam... Pagi ni pun ada, tpi jarak still jauh... Pastu dri semalam saya rasa pening, xbleh berdiri lama, mesti rasa dunia ni memusing, berdiri pun x stabil... Kakak saya nurse, dia suruh pergi hospital utk check... Suami saya pun suruh terus ke hospital... So apa pendapat ibu2 kat dlm ni? Saya patut ke hospital atau tunggu dulu?

5 Các câu trả lời

lorhh.. kan kakak yg nurse pun suruh p hospital, kenapa nak tanya pendapat dlm ni lagi? pengguna dlam app ni tak da kuasa ajaib boleh tengok keadaan baby dlm kandungan tu. kenapa takut nak ke hospital? selalu geng antivacc saja yg suka refuse nak ke hospital ni.. rela pertaruh nyawa baby & diri sendiri drp tanya pakar bertauliah..

4y trước

Saya mintak pendapat ibu2 yg lebih berpengalaman... Tu gunanya app ni kan? Utk kongsi pengalaman masing2... Kakak saya nurse, tpi dia bknnya berpengalaman dlm bidang ni... Saya tnya kalaw2 ada yg pernah alami situasi sama sblm ni... Walaupun saya tnya ni, saya tetap pantau pergerakan baby saya... Lgipun x salah kan saya takut nk ke hospital dlm situasi skrg ni? Melainkan betul2 kecemasan baru saya ke hospital... Maaf ckp, tpi kalaw awak x boleh nk bgi jawapan yg membantu kenapa susah payah taip smua tu?

mayb air ketuban kuar skit2.. tmbh lak ada sakit jap2 kn.. monitor pergerakan baby gak ye.. pastu better trus g hsptal sbb dh dkt due kn.. sbb x smua org sme tnda bersalin... semoga smuanye dipermudahkn...

4y trước

Insyaa Allah... Amin.. Terima kasih...

kalau betul rasa air keluar, better refer hospital sis. bahaya kalau air ketuban leaking ni, bby boleh lemas. semoga baik² saja ☺️

4y trước

Terima kasih sis...

Da kakak soh g hospital cek tu pergi jela dik.dengar cakap org berpengalaman

Baik prgi hospital sis