Mix Cerelac Nestum & Susu Formula

Hai saya nk tanya, anak saya usia 1 bulan 7 hari xde bf sbb susu bdn sy kering, n dia kerap mintak susu. Jadinya, neneknya nk cmpurkan susu formula dgn nestum Cerelac, tp nk tngok dulu tahi dia jd mcm mna. Sy ckp xpayah lg kot. Tp nenek nya ckp "Ala anak aku x mati pon dulu2 aku campur dgn Cerelac". Nk buat mcm mana ya😭😭nanti sy dh nk start kerja anak mmg dia jaga hmm #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

27 Các câu trả lời

org tua memg,ske sngt sme kn ank dlu dgn skrg.ap pun sis kne kental ye..biar je org tua tu nk terasa hti ke ap ke..nnnti ank skit,sis yg sedih.mak ayh sy nk bg ap2 semua sy larang..mk mertua sy pun klu dia suruh bg tu bg ni..sy buar tk tw je.