tukar susu

Hai , saya nak tanya pada yang dah berpengalaman . Sebelum ni anak saya minum susu lactogen , since dia minum susu tu dia mudah terjeluwap dan kerap buNg air besar setiap hari msti akn terjeluwap wlaupun skali . So sy tkr susu pd anfalac A+ skrang plak , start sehari tkr susu ni anak saya tak buang air besar tapi kerap kencing .. Adalah tu normal ? Usia anak sy 1 bulan 18 hari.

3 Các câu trả lời

Biasanya kalau susu formula x normal kalau baby x berak hari2