Gatal di kemaluan

Hai saya nak Tanya ..kenapa saya pnya lubang kencing terasa gatal eh..mula gatal area kemaluan jek sekarang gatal dekat lubang kencing...ada sape2 pernah kena ke bolh tau x nk kurang kan gatal ty

3 Các câu trả lời

pnh jd, sbb keputihan biasanya. amalkan yogurt sis. InsyaaAllah lama2 okay. sy guna tips tu dh x gatal. Alhamdulillah

Inform nurse di KK atau doktor di swasta. Takut kencing kotor atau dah kena bakteria kawasan tu..

Keputihan kot