Ujian Kehamilan

Hai Semua 🙂 Pagi tadi lepas waktu subuh , saya test upt ...mula-mula negative naik satu line je ..lepas sejam or 2 jam macam tu saya tengok balik macam naik double line tapi kabur 🥺 Kalau macam dalam gambar yang saya ambil ni dikira positive or negative ye ?

Ujian Kehamilan
6 Các câu trả lời

pd cover upt tu kn dh diterangkan yg result hanya valid dlm tempoh masa tertentu, kalu x silap rasanya dlm masa 15 min. Lebih drp tempoh itu result sudah tidak valid lg, besar kemungkinan double line akan muncul selepas tempoh masa yg ditetapkan. Nk result yg tepat biasa kena guna urin pertama selepas bangun tidur. Kalu x sure blh repeat test selepas seminggu lewat period Harap info ini dpt bantu anda

3y trước

Okey thank you

Sama macam saya sis. Dah dua 3 kalu try first naik satu line tp lepas tengok dalam 10-20 minit mesti naik 2 line samar🙂

kalau 2 line, walaupun kabur, tetap positif, tggu pagi 1, 2 minggu, test upt pagi. mesti terang.

3y trước

Okey nanti saya try check lagi 1 or 2 minggu lagi

Mcmna skg upt da makin terang ka sis

3y trước

Emmm tak sis 🥲 negatif belum rezeki untuk saya & suami lagi

Evap line tu. Negatif

3y trước

Okey thank you ❤️

1 line ja tu

3y trước

Okey sis tq 🥰