Perlu ke hospital ke? 35 weeks

Hai, saya nak tanya, da seminggu saya asyik membuang je, tapi start semalam saya membuang jadi macam cirit air. Dan dari tulang pinggul sampai ke bawah perut jadi lenguh lenguh dan bila sakit perut nak membuang tulang pinggul jadi mengecut lepas tuh mengembang balik. Tu tanda2 ke? Saya perlu ke hospital terus ke? Saya ingat nak ke klinik untuk cek dulu, sebab hospital jauh, suami keje offshore, saya nak ke hospital pun nanti kena naik grab. Jadi saya takut kalau ke hospital nanti doktor suruh balik dulu. Saya memang tak ada kereta nak kemana2.

1 Trả lời

xpe..g klnik dlu..sy pn klau nk besalin sllu g klnik dlu..tgk jwpn doc n cek ve skali..klau die refer spital bru sy g