buat buku dan scan

Hai saya nak bertanya ibu2 sekalian, bila waktu yg sesuai utk buka buku pink dan ape yg perlu dibawa yea. Sy skrg baru 5weeks ikotkan ujung bln ni da 8weeks da bole buat@scan ke atau tggu awl bulan 8 je nanti baru g scan?

13 Các câu trả lời

kk sy mngdng sbln dh blh buat buku..bw slinn sijil nikah slinn ic suami isteri dan slinn bil api@air utk rujukn tmpt tggl kite...

5y trước

xpe g cll Kk yg bdktn n cb tnye ye

Nanti kali pertama p klinik, nurse akan inform apa yg perlu di bawa. Sy dlu salinan ic suami isteri & surat kawin.

Boleh dh pegi hujung bln ni..apa yg nk kena bwak tu kena tnya klinik yg sis nk pegi, mcm klinik sy xperlu bawak apa2 pn..

5y trước

Blh dh sis.. Klau sis kerja, better call klinik dlu, sbb ada setengah klinik kena buat appoinmnt dlu..ada klinik blh terus walk in je

5wk pun da bole buat buku sis... Kena bawa salinan IC Suami&Isteri Dan salinan sijil khawin je..

tmpat sy dia mnta salinan ic suami istri, gambar ukuran pasport suami istri & salinan sijil nikah 😊

5y trước

1st time dengaq nk gambaq skali

Bawa gmb scan , sjil nikah , bil air tmpt tgl skrg , suami untk ambk drh buat hiv

Klau sy, 8 week dh bukak buku. Cuma bwk salinan ic dan salinan sijil nikah

Buat buku sebelum 12 weeks sis,bawak sekali sijil nikah & ic suami isteri. ;)

5y trước

Bawak fotostat je. Cz dia nak tampal kat buku pink. Awal lagi tu. Klu dah 10 ke 11 weeks boleh buat dah :)

Macam klinik kat tempat saya dia nak sijil nikah and bil api air.

5y trước

Ok Tq awak.. Proses buat bku lame x? Ade x die mtk salinan ultrasound dr klinik swasta ke

Tmpt sy 8w dah boleh.. Bwa ic sumi ister n kad nikah jr

5y trước

Baik maknanye hujung bln ni da bole pegi pa yea