Scan untuk buku pink

Assalamwalikum moms nak tanya nanti kalau buka buku pink ada scan lagi ke selain yg kita buat sendiri ,tanya je.....

3 Các câu trả lời

klu nk ambil tarikh buka buku pink, kena scan kt luar dlu...then time buka buku pink ada 1x scan (12w)...utk double check edd..then 20w, 28w, 36w, 40w.

2mo trước

dia mcmni. utk awal kehamilan, mmg digalakkan scan di klinik swasta dulu...utk pastikan yg awk btul2 pregnant. sbb kk tak buat scan awal unless dh gugur beberapa kali. so bila klinik swasta sahkan awk pregnant, dan dh nmpk janin semua..baru awk walk in kk utk dptkn temujanji buka buku. misi akn tgk based on kertas scan dari klinik swasta dan book tarikh. kena tanya juga dokumen apa yg diperlukan masa nk buka buku (salinan sijil nikah, bil api/air) masa buka buku..mmg ada scan..tapi itu utk confirmkan edd. sbb klu period irregular, xblh kira edd berdasarkan last period.

Ada. Doktor akan buat dating scan. KK awak minta scan luar ya? KK saya tak mintak scan luar untuk buka buku.

Waalaikumussalam.. aah akan ada scan kat kk nti.. mengikut pengalaman sy scan kk 2 ke 3 kali mcmtu..