kencing manis

Hai sapa kat sini preggy yg ad kncg mnis.. Mcam mana nak kurgkan eh dlu mnum kali ptama xd ap pas sy rsa mnum susu ibu jenma simlac cek kali kedua ad lak kncg manis .. Sebab susu tuke ye

2 Các câu trả lời

Ya kdg2 susu ibu mengandung tu yg tinggi gula. Better minum susu biasa or fresh milk. Try amal kan mkn sayur bendi klu nak turun kan gula. I aritu minum susu ibu mengdung berat naik mendadak, baru 2kali minum berat i dr 63kg naik 68kg trusbi stop, now minum fernleaf jer sblum tdr berat stagnant and xda gdm.

Sis cek susu tu ada kandungan gula ke tak..kalau tak..sis amalkan mkn biji barli rebus bersama air rebusannya..mkn sebelum sarapan pagi..