kencing manis

Aslkum... Nk tnye... Ari rabu bru ni sy ad mnum air gula... Dan hrini KD call bgitau air gula sngkut... Ad kencing mnis... Sy bru 7weeks... Mcm mne yee... Ad suggestions x utk kurangkn kencing mnis.. ???

2 Các câu trả lời

Bykkn minum air kosong.. kurangkn makan nasi.. sbb nasi manis.. amalkn pemakanan sihat ye.. jgn byk mkn bnda mnis2.. air bergas pun jgnn

5y trước

Baikk.... Tq

Saya pon sangkut. Dokto suruh sy minum susu low fat ja

9mo trước

sy cnfius...low fat atau full cream...ad yg baca ckp low fat...ad yg full cream...pning sy yg mna 1😌