Luahan mumy

hai saja nk luah kt sini.. mumy nikah 10/9, 13/9 mumy period. 10/10 mumy check dah double line. 28/10 mumy p scan janin dah 6 weeks masa tu. kira 13/9 tu dikira hari pertama janin lah. tpi ad yg mcm pkir bukan2 sbb mumy pregnant awal😭 dituduhnya pregnant dulu baru nikah.. depa tktaw ka ibu mgandung ni sensitif sguh lgi2 bab anak😔 jatuh jugak la air mata. satu hal pulak nk explain kt org yg tk paham ap ni..depa pelik mcm mna pulak 13/9 tu dh mgandung sedangkan time tu tgh period?? dh doktor kira mcm tu tkkn aku nk bangkang doktor pulak kot bodoh??🙂

2 Các câu trả lời

Bunting pelamin ni sis, sis sebijik mcm kawan saya. Dia period seblum nikah, lepastu bulan yg depa nikah tu terus check upt positif , kiranya kwan saya tu period awal bulan depa nikah tgh2 dalam belasan tarikh camtu terus check hujung bulan dpt tau pregnant, rezeki awal. Nak buat camna dah kita period sebelum nikah. Mmg lekat la waktu subur gila2 subur hahah awatlah depa ni jadi tak pandai pikir😌jgn risau sis, bukan sis sorang je mcm ni, ramai jgk la yg mcm ni rezeki anak lekat awal🤲🏻

sy pn bunting plamin wak..tau x ade sorg misi tu mulut sy x maafkn die ckp sy peknen dlu bru nikah..terkejut babun kami..mmg mase sblm kawin tu sy dh peod..n kebetulan ari kawin tu tgh ari subur..terus je lekat.so mmg doc akn kire dari ari ptame peod dtg bln tu..aiyooo