18 weeks.

hello mommies😘 saja nk tnya. i checkup tiap bulan kt klinik swasta. soalan dia kt sini, tkda msalah pun kan kalau tiap bulan checkup doktor scan perut?? payah la mulut org keliling ni tk bgi scan kerap2 sedangkan i tiap kali checkup sebulan sekali ja i scan🥲 org dh la tgh pregnant ni sensitif sikit tpi depa duk bunyi bnyk2 kali tk bgi scan kerap. dh i p swasta bayar kot mesti la depa bt cara elok kt i..😪

1 Trả lời

Betul takde masalah pun. Tapi mmg bagus untk tahu keadaan baby 😘