Bmi 40++ Obesity pregnancy

Hai pada ibu2 yang bmi lebih, jangan risau okey yang penting enjoy your journey. Biar la orang kata kita badan bsar susah beranak ke apa. Alhamdulillah saya dengan berat 117kg melahirkan baby secara normal tanpa vacuum. Tips dari saya banyakkan berjalan, jangan melepek tidur je, mnum air kelapa wktu 3 trimester. Niat nak bersalin normal. Saya ada gdm on diet control juga. Control makan ye jangan makan sebarangan

1 Trả lời

sy xtahu knp tp suka sgt tgk preggy mommy yg badan besar ni, dgn baby bump nya, comel teruk 😘😘pastu ada sesetengah tu jln mcm pinguin, lgii la rse nak peluk2 je hihi, jgn mrah ye sis 🙏🙏😁

5mo trước

Hehehe. Tahu takpe nmpak kami mcm pinguin .. sokay tak marah apa pon hehe