Berat badan statik,

Hai momies,sy dh 19 weeks..berat badan statik..misi cakap..tkut bby kecil..awl booking berat 85..skrg 81kg...sy ada gdm on diet control dan darah tinggi..so kena control makan...makan banyak nti terlebih berat pula.. risau..apa pendapat ibu2 sekalian..

1 Trả lời

Sy pon GDM jugak… Sy x control mkn.. Mkn je apa y sy boleh mkn.. Tapi time buat BSP tu sy control jugak mkn sbb takut gula naik😅😅 Berat sy pon x naik.. Dia naik sekilo and dia turun sekilo.. Mcm tu je lah tiap kali TCA.. 😅😅 Apa nak buat dah mkn banyak pon mcm tu jugak..

11mo trước

Sy dah16week.. Tapi mmng dari anak 1st xpernah control mkn.. Just control time buat bsp je.. Alhamdulillah bacaan bsp pon okey.. Bagi sy lagi sy control lagi sy x boleh tahan.. Baik sy makan.. xdapat banyak dapat sikit pon okey..