Baby kurang nangis

Hai nk tnya ada tak ibu2 yg ada anak yg kurang ngis anak sya dah 2bulan msa kt hospital anak tk ngis smpai rumah pun sama org kta ibu akn berjaga waktu mlm tpi sya tk sbb anak bgun kul2 pagi minum susu dan tdo blik dan bgun lg pada subuh minum susu dan trus bgun sampai kul7 pagi dan smbung tdo .. Penah megadu dgn abg abg marah sbb anak tk ngis mtak ngis knpa ..😂 bkn mtak ngis tpi pelik je dia tk ngis pnah ketip kuku dia smpai luka dia diam terkejut pun tk . Itu yg buat risau sekrang pndai buat bunyi nangis tpi ngis nya bila kita biar tk smpai 5 minit dia dh berhnti bunyi dan bila nk bgi susu dia mcm meraju dan diam je 🤦‍♀️

2 Các câu trả lời

betul la apa hus awak ckp tu..jgn mintak..anak 1st dulu tido je tak nangis..start bgn tido kalau tak kena gaya menangis..itu kalau takda ilmu,tak fhm apa yg baby nak..fuhh bolehh tekanan kalau nangis tak tahu punca..alhamdulilah besar ni elok ..kecik2 je rasa mencabar..kalau di ingat balik..fuhh dugaan sungguh..

3y trước

😂tu yg berhnti jgk bertya dh kna mrh tu pun kak ipar kta tgu lah dh 3 bulan keatas anak nk dh pndai nk cri akal time tu bru ngis.😂🤦‍♀️

Anak sulung saya dulu macam ni puan. Menangis ekk sikit camtu je time nak susu. Kena inject pun camtu ekk sikit je dah, diam. Sejenis mudah sangat jaga. Alhamdulillah. Sekarang dah 2y5m, nak ada adik ni je baru start mengada meragam itu ini😂

3y trước

Hahaha betul sama dengan anak saya. Masa lahir dengar suara kejap sangat. Pastu nurse tunjuk tu elok je dia diam pandang kita😂