Tips baby tidor siang

Salam semua anak saya 2bulan 9hri.tp die susah nak tidur siang. Kalau malam tidor awal akan terjaga nk susu. Dia akan bgun lg skli pkul 7 pgi. Msa tu sy bg mndi trus. Sebb sy akan bgun trus utk settlekan keje rumah. Mslah anak saya siang die tido kjap2 je dlm 15 20 minit je. Pastu bgun ngis..mcm mana nk bg baby tido lena ye siang hri sy tkut anak sy tk ckup tidor

1 Trả lời

anak kita sama .. anak sy baru sebulan lebih .. siang susah betul nak tido .. tp malam alhamdulillah oke .. nyenyak jaa tido .. siang sampai xlarat tukar pampers bg susu .. semua serba xkena .. sy n husb tngh fikir kan utk beli buai .. sbb ramai sgt sugest letak lam buai .. beli baby swing pun xnak duduk ... sy pun risau anak xcukup tidO takot perkembangan dia terbantut ...

3y trước

Saya pon baru beli baby swing. Sam juga die tidor kejap2 je..tkthu nak buat mcm mana. Die nak berdukung berdodoi je