terbantut tinggi

Hai... Nak tnya cmna cara nk bg ank kita tggi... Td pg p kk timbang berat ukur apa tinggi dia trbantu... 60cm je 5 bulan.... Da tips or cra x nk bg tinggi???

2 Các câu trả lời

Baby pun dah aktif. Masa ukur mesti baby Tak duduk diam kan. Ukuran pun tak berapa nak tepat sgt sebab baby bergerak2. Tgk 6bulan nanti ada penambahan tinggi baby tak

5y trước

Mmg aktif pn xduk diam klu ukuran dia...

Rasanya ketinggian ni ikut faktor genetik jg sis.kalau parents jenis tinggi ank dia ikut tinggi jg.

5y trước

Ye ka... Sbb xtaw sngt nie da pertama.. Misi la ckp ank tggi xnek...