Berat baby maintain selama 3bulan

Hai... Sy nk tny... Ank sy da 9bln++..masih breastfeed... Last timbang umor 6bln 7 3kg...lps tu utk 9bln timbang still... 7.3kg....boleh bg pendapat x mcm mne nk naik kn berat bdn bby.... Nurse target utk 1thun nnt kne capai berat 8kg...bantu sy please🙏🙏🙏

2 Các câu trả lời

Ahh sama. Anak sy 6 bulan 7.8 kg. 7 bulan pun 7.8kg. Bg dia mkn nasi kerap n ayam, tp sembelit pula. Smlm smp kna bg enema and ubat melembutkan najis. Sbb teruk sgt sembelit. Sy ada baca tips, klu letak EVO blh naikkan berat baby. Nnti anak sy dh ok, sy nk strt bg EVO.

macam anak saya, 6 bulan 6.4kg, 9 bln 6.9 ingat naiklah 7kg. 😅😅😅. dah la jenis payah makan, susu badan je. graf pon ngam2 lepas line kuning.

4y trước

stress duk pk nak naikkan berat dia. mcm2 masak suh makan, makan 2,3 suap x nak dah