Risau .

Hai , nak tanya , sy pregnant 9w..sy selalu risau adakah baby dlm perut sy sihat , mana macam ye kita nk tahu baby sihat selain scan .. ada yg bagitahu selagi takde pendarahan jgn risau baby okay ..betul ke?

30 Các câu trả lời

Jangan stress2..risau buatkan kita stress

Rasanya mna2 bakal ibu akan fkir cm tu..

Jgn la sllu fkr negative nti effect baby

Sis rilex je. Jgn pikirkan sgt. Doa bnyk2 semoga kandungan sihat smpai bersalin nt. Bnykkn rest kalo rasa letih. Xpyh buat kje brt. Kerapkan mkn. Amik vitamin yg doc suggest.

Yaaaa... As a mother mmg kita akan rasa mcm tu... Tp insyaAllah babybkita tu ok kat dlm perut tu... Dan btul kata sis tu, insyaAllah selagi tak ada apa2 pendarahan InsyaAllah baby sihat shj...Aamiin 🤲💕

Betul la tu.. Jgn fikir yg bukan², positif je..

betul

Insya allah

dunt wori sis.. slgi xda spoting tht mean bby sihat la tuh ..

Betul la tu .. selagi xde trn darah , xde licking inshaallah ok .. doa yg baik2

5y trước

Air ketuban leaking ..