GDM

Hai nak tanya siapa sini awal pregnant dah on Bsp. Buat bsp sampai besalin ke kalau result bsp xtinggi?

11 Các câu trả lời

Nurse sy ckp klu da gdm, bsp tggi ke x mmg kena buat sampai bersalin...bertabah lah ulang alik klinik 2 mggu skali 4x sehari..hehe...doktor x kasi check kt rumah..x semua klinik bg check sndiri. Huhu

4y trước

atas nurse sis..kt kk sy klinik x bukak malam tp ade nurse yg oncall..die tunggu kt depan klinik😄..