Baby kurang gerak

Hai, nak tanya, saya dah nak masuk 37 weeks, memang baby waktu2 camni kurang gerak eh? Saya risau, ikut hati mmg nak pegi buat ctg kat hospital, tapi mak n mentua cakap normal sebab sempit dah kat dalam. Pastu baby tido. Skrang nak kira baby kicks mmg payah sbb selalunya baby aktif tengah malam.

9 Các câu trả lời

sama lah sis macam saya siang hari tu sekali dua je dia gerak nasib cukup 10 gerakan tapi waktu malam nak2 pukul 2 atau 3 pagi aktif Smpai takboleh tidur dibuatnya 🤣