Baby kurang gerak

Ada tak mommies sini ada pengalaman baby kurang gerak? Sebelum ni baby saya aktif jee tak kira masa. Skrg dia gerak jarang² ikut dan dia Kadang dia gerak siang. Beberapa hari lepas tu gerak malam sahaja Saya tak berpuasa, pernah warded sebab pitam (blackout) Saya mmg checkup dgn specialist hospital. Baru kelmarin refer dr suruh buat CTG okay je. Dr kata tak perlu risau, check graph semua ok. Skrg dah balik rumah sambung tak gerak semula 😩

2 Các câu trả lời

awak dah berapa week yunk. awak cuba lh utk puasa takat mana awak mampu tapi kalau dah rasa letih,lapar sgt,pitam,pening,loya makn je sis. kesian kt awak dan baby. sy dh 5hari tinggal 3hari sbb nk pitam 2hari tu sbb buat bsp and buat detail scan

awk da brpa minggu sis,,sye da 37mimggu baby kurang gerak,,risau sgt skrg