bersalin musim covid

hai nak tanya la biasanya time musim covid ni berapa lama duduk dalam hospital ? dan barang apa je perlu dibawa? maaf saya tak tahu sebab anak pertama🥰

2 Các câu trả lời

kalau saya lah untuk ibu -Kain sarung -diposable panties -bra menyusu - stokin - baju knit lengan panjang jenis sarung (untuk balik) -pad night long / pad susu - barang mandian - tuala mandi - mask - buku pink -sikat rambut - hand sanitizer (kecik) -stanby makanan ringan biskut/air mineral Untuk baby - labour room pampers sy letak kt luar atas sekali sbb kawan gtau dia beranak bru bru ni nurse amk pamper shaja . baju kita pakaikan sndiri *bju baby *bedung & barut * pampers * mitten & booties Untuk balik nanti * baju baby * barut & bedung * mitten and booties * blanket *mini towel Extra (takut czer) *baju baby *barut &bedung *pampers *mitten booties

3y trước

sama sama ❤️