susu s26 susah burp

hai nak tanya la ada tak baby dia sama macam anak saya minum susu s26 and susah nak burp. berak pun 2 kali sehari and dia teran macam sembelit tapi bila poop najis dia kuninh je tak cair tak keras. normal ke ek? risau la saya

2 Các câu trả lời

Bukan pasal susu tu i rasa. Bb taknak burp walaupun dh lama tepuk dia if dia selesa blh biar dulu. Kalau tak selesa mst dah meragam

10mo trước

terima kasih awak jawabkan🥲

Baby saya NB tiap kali minum s26 dia mudah burp

10mo trước

senang poop tak? poop sehari sekali ke? banyak tak poop nya??